nieuws

Prefab balken met verzinkte wapening

bouwbreed Premium

Ha itsma Beton uit Kootstertille gaat de prefab betonnen balken, U-bakken en putten leveren voor een terminal voor liquid natural gas (LNG) in Duinkerken. Geka Bouw voert dit project uit met het Franse EMCC, in opdracht van TS LNG. De 26 meter lange balken vormen de onderbouw van het pipe-rack van de zeesteiger. Ze zijn […]

Ha itsma Beton uit Kootstertille gaat de prefab betonnen balken, U-bakken en putten leveren voor een terminal voor liquid natural gas (LNG) in Duinkerken. Geka Bouw voert dit project uit met het Franse EMCC, in opdracht van TS LNG. De 26 meter lange balken vormen de onderbouw van het pipe-rack van de zeesteiger. Ze zijn van hoogwaardig beton met thermisch verzinkte stalen wapening, waardoor ze goed bestand zijn tegen het agressieve zeemilieu. Haitsma Beton stelt probleemloos te kunnen voldoen aan de strakke planning en vereiste hoge kwaliteit. De eerste balken zijn inmiddels per schipvanuit de fabriek vertrokken.

Reageer op dit artikel