nieuws

Onderhoudscontract voor TBI-dochters

bouwbreed

TBI-dochters Croon en Wolter & Dros gaan het onderhoud aan de gebouwgebonden installaties van ongeveer zestig panden van de gemeente Groningen verzorgen. Dat hebben de bedrijven bekendgemaakt. De waarde van het contract is niet naar buiten gebracht. Croon en Wolter & Dros onderhouden al jaren de installaties van het kernvastgoed van Groningen. Afgesproken is dat […]

TBI-dochters Croon en Wolter & Dros gaan het onderhoud aan de gebouwgebonden installaties van ongeveer zestig panden van de gemeente Groningen verzorgen. Dat hebben de bedrijven bekendgemaakt. De waarde van het contract is niet naar buiten gebracht.

Croon en Wolter & Dros onderhouden al jaren de installaties van het kernvastgoed van Groningen. Afgesproken is dat in de komende tien jaar toegewerkt zal worden naar een prestatiegericht contract. “Dat moet resulteren in minder storingen, een langere levensduur van installaties en lagere exploitatiekosten”, aldus contractmanager Richard van den Brink.

De TBI-dochters zullen de gemeente ook gaan adviseren over beperking van het energieverbruik.

Reageer op dit artikel