nieuws

Norbord gaat in op bouw platte daken

bouwbreed

De Canadese producent van OSB-platen NorBord adviseert zijn producten voor het maken van platte- en plathellende daken. In de brochure ‘Platte Daken’ legt de fabrikant architecten en bouwers uit hoe ze dat het beste kunnen doen. Zulke daken worden veelvuldig toegepast als afdekking van onder meer extra verdiepingen en uitbreidingen van bestaande gebouwen. De samenstellers […]

De Canadese producent van OSB-platen NorBord adviseert zijn producten voor het maken van platte- en plathellende daken. In de brochure ‘Platte Daken’ legt de fabrikant architecten en bouwers uit hoe ze dat het beste kunnen doen.

Zulke daken worden veelvuldig toegepast als afdekking van onder meer extra verdiepingen en uitbreidingen van bestaande gebouwen. De samenstellers gaan in beeld en tekst onder meer in op de functie van OSB-platen als dampscherm tegen bouwvocht en schimmelvorming en op de afdichtingsmaatregelen die tijdens de bouw moeten worden getroffen.

Reageer op dit artikel