nieuws

Miljoenen extra voorinvesteringen mkb

bouwbreed

Voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (mkb) die willen investeren heeft de Rabobank 350 miljoen euro extra gekregen van de Europese Investerings Bank (EIB). Mkb’ers met minder dan 250 medewerkers die behoefte hebben een bancair-krediet en die voldoen aan de EIB-criteria kunnen profiteren van een rentekorting tot 0,6 procent, meldt de bank. De totale […]

Voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (mkb) die willen investeren heeft de Rabobank 350 miljoen euro extra gekregen van de Europese Investerings Bank (EIB). Mkb’ers met minder dan 250 medewerkers die behoefte hebben een bancair-krediet en die voldoen aan de EIB-criteria kunnen profiteren van een rentekorting tot 0,6 procent, meldt de bank.

De totale investering mag niet meer dan 25 miljoen euro bedragen en de looptijd van de lening ligt tussen de twee en tien jaar.

Reageer op dit artikel