nieuws

Loopbrugtrap in de verf

bouwbreed Premium

In Amsterdam-West wordt de nieuwe trap van twee verbouwde scholen in de grondverf gezet door Vink Bouw uit Nieuwkoop. Naar een ontwerp van Berger Barnett Architecten wordt het praktijkcollege Het Plein uitgebreid met onder meer een nieuwe gymzaal en wordt de ernaast gelegen Comenius-school gerenoveerd. Een nieuwe loopbrug – bereikbaar met deze opvallende gekleurde en […]

In Amsterdam-West wordt de nieuwe trap van twee verbouwde scholen in de grondverf gezet door Vink Bouw uit Nieuwkoop. Naar een ontwerp van Berger Barnett Architecten wordt het praktijkcollege Het Plein uitgebreid met onder meer een nieuwe gymzaal en wordt de ernaast gelegen Comenius-school gerenoveerd. Een nieuwe loopbrug – bereikbaar met deze opvallende gekleurde en vormgegeven trap – gaat een verbinding tussen beide gebouwen vormen. Vink Bouw verwacht dat de nieuwbouw van Het Plein rond de kerstvakantie klaar is en dat de gehele renovatie in het voorjaar zijn beslag krijgt.Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel