nieuws

Installatie van Cofely op Maasvlakte

bouwbreed

Cofely gaat een nieuwe gasbehandelingsinstallatie op de Maasvlakte bouwen. De installatie van opdrachtgever Oranje-Nassau Energie (ONE) gaat condensaat, propaan en butaan van het aardgas scheiden. Cofely levert en plaatst de staalconstructie, plaatst het equipment en levert en installeert de complete pijpleidingen, elektro- en instrumentatietechnische installatie. De gasbehandelingsinstallatie is nodig om het Q16-Maas-gasveld te exploiteren. De […]

Cofely gaat een nieuwe gasbehandelingsinstallatie op de Maasvlakte bouwen. De installatie van opdrachtgever Oranje-Nassau Energie (ONE) gaat condensaat, propaan en butaan van het aardgas scheiden. Cofely levert en plaatst de staalconstructie, plaatst het equipment en levert en installeert de complete pijpleidingen, elektro- en instrumentatietechnische installatie.

De gasbehandelingsinstallatie is nodig om het Q16-Maas-gasveld te exploiteren. De installatie moet begin 2014 worden opgeleverd. De eerste voorbereidingen zijn inmiddels begonnen.

Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel