nieuws

Inspectie woning Verver lijkt van de baan

bouwbreed

Inspectie woning Verver lijkt van de baan

Oud-burgemeester van Schiedam Wilma Verver-Artsen is niet ingegaan op het verzoek van de Rotterdamse rechtbank een onafhankelijke deskundige aan te wijzen om de kwaliteit van de verbouwing in haar woning te beoordelen.

Zij heeft deze procestechnische mogelijkheid laten liggen. De rechtbank is nu niet in staat op Ververs voordracht en die van aannemersbedrijf V.d. Tempel een bouwkundig inspecteur te benoemen. Verver en V.d. Tempel voeren al jaren een juridisch gevecht over de kwaliteit van de in 2007 verrichte verbouwing.

De rechter bepaalde onlangs dat V.d. Tempel recht heeft op 275.000 euro voor meerwerk in Ververs woning. Ververs claim voor een nagenoeg gelijk bedrag om fouten die door V.d. Tempel zouden zijn gemaakt te herstellen, werd aangehouden tot de inspectie door een onafhankelijk bouwkundige. V.d. Tempel heeft meermaals zo’n inspectie voorgesteld, maar Verver weigerde altijd bouwkundig controleurs toe te laten.

Lees morgen meer in Dagblad Cobouw 

Reageer op dit artikel