nieuws

Hochtief zoekt werk op Nederlandse markt

bouwbreed Premium

Hochtief zoekt werk op Nederlandse markt

Hochtief beweegt met zijn Europese divisie Solutions dichter naar de klanten. Herschikking van de divisies moeten jaarlijks tot 60 miljoen euro besparingen opleveren.

“Om in Europa onze concurrentiekracht te versterken, hebben we duidelijk slankere structuren en helderde verantwoordelijkheden nodig”, zegt bestuursvoorzitter Marcelino Fernández Verdes. “De onderneming bestaat straks uit vier operatieve eenheden: infrastructuur, gebouwen, publiek-private samenwerking en engineering. De vier zullen zelfstandig in hun markten opereren. Zo bereiken we economisch handelen dicht bij onze klanten. We verbinden de voordelen van een sterk middelgroot bedrijf met het prestatiespectrum van een internationaal ervaren bouwconcern.” Tot de landen waar Hochtief zich sterker wil manifesteren behoort volgens Verdes duidelijk Nederland.

Lees morgen meer in Dagblad Cobouw 

Reageer op dit artikel