nieuws

Hmvt breidt uit in Groot-Brittannië

bouwbreed

Bodemsaneerder Hmvt breidt zijn activiteiten uit naar Groot-Brittannië. De maatschappij is een joint venture van Oranjewoud-dochter Hmvt en TRS uit de Verenigde Staten. Hmvt staat voor Hannover Milieu- en Veiligheidstechniek. Het bedrijf ruimt bodemvervuiling op door elektroden in de bodem te plaatsen en de grond maximaal op te warmen tot het kookpunt. De werkwijze veroorzaakt […]

Bodemsaneerder Hmvt breidt zijn activiteiten uit naar Groot-Brittannië. De maatschappij is een joint venture van Oranjewoud-dochter Hmvt en TRS uit de Verenigde Staten. Hmvt staat voor Hannover Milieu- en Veiligheidstechniek. Het bedrijf ruimt bodemvervuiling op door elektroden in de bodem te plaatsen en de grond maximaal op te warmen tot het kookpunt. De werkwijze veroorzaakt stoom en laat vele verontreinigingen verdampen. De damp en stoom worden afgevangen.

De in situ-methode is minder gevoelig voor heterogene gronden en kan ook bij klei en leem worden ingezet. De joint venture is een samenwerking aangegaan met het Britse bedrijf TRM dat de saneringsmethode naar de Britse en Ierse markt wil brengen.

Reageer op dit artikel