nieuws

Hakron levert verloren bekisting

bouwbreed Premium

Hakron uit Nunspeet levert met de Makoform Plus een snel en eenvoudig te plaatsen verloren funderingsbekisting. Makoform Plus bestaat uit dubbelzijdig pe-folie dat versterkt is met een geraamte uit wapeningsstaal. Dit geraamte wordt om de 35 centimeter versterkt met straps. De straps worden op een vlak gemaakte ondergrond gelegd en aangetrokken tot de gewenste breedte […]

Hakron uit Nunspeet levert met de Makoform Plus een snel en eenvoudig te plaatsen verloren funderingsbekisting.

Makoform Plus bestaat uit dubbelzijdig pe-folie dat versterkt is met een geraamte uit wapeningsstaal. Dit geraamte wordt om de 35 centimeter versterkt met straps. De straps worden op een vlak gemaakte ondergrond gelegd en aangetrokken tot de gewenste breedte van de fundering. De versterking vermindert de kans dat de bekisting tijdens het storten en verdichten van het beton spat. Makroform Plus komt in een standaardlengte van 2,25 meter. De kleinste hoogte is 30 centimeter; de grootste 60 centimeter. De hoogtemaat loopt telkens met 5 centimeter op. Op bestelling levert Hakron de bekisting in afwijkende maten. In het materiaal kunnen met een slijptol uitsparingen worden gemaakt voor paalkoppen. Het materiaal heeft een laag eigen gewicht zodat het zonder kraan te plaatsen is. Het systeem voldoet aan de Duitse norm DIN 1045-3.8.1.

Reageer op dit artikel