nieuws

Gatemate spaart stroom voor poorten

bouwbreed Premium

Cartell levert met de Gatemate een bedieningspost voor gemotoriseerde toegangspoorten op zonne-energie. Het systeem neemt volgens de Amerikaanse fabrikant ongeveer 150 micro-ampère op om onder meer sensors, elektronische vergrendelingen en detectiestralen stand-by te houden. In de berekening van het bedrijf is dat ruim 90 procent minder dan de 1,5 milli-ampère die vergelijkbare systemen daarvoor opnemen. […]

Cartell levert met de Gatemate een bedieningspost voor gemotoriseerde toegangspoorten op zonne-energie.

Het systeem neemt volgens de Amerikaanse fabrikant ongeveer 150 micro-ampère op om onder meer sensors, elektronische vergrendelingen en detectiestralen stand-by te houden. In de berekening van het bedrijf is dat ruim 90 procent minder dan de 1,5 milli-ampère die vergelijkbare systemen daarvoor opnemen. Volgens Cartell is het totaal over 24 uur gerekend meer dan wat de aandrijving van een gemotoriseerde toegangspoorten opnemen om open en dicht te gaan.

Reageer op dit artikel