nieuws

Fugro neemt bureau in Australië over

bouwbreed Premium

Fugro neemt het Australische bureau Advanced Geomechanics over. Het bedrijf realiseerde vorig jaar met zeventig medewerkers een omzet van 21 miljoen euro. Het bureau is gespecialiseerd in geotechnische en geofysische engineering en adviesdiensten voor de internationale olie- en gassector. Advances Gemechanics staat bekend om zijn vernieuwende ontwerpoplossingen. Het Australische bureau wordt geïntegreerd in Fugro’s wereldomspannende […]

Fugro neemt het Australische bureau Advanced Geomechanics over. Het bedrijf realiseerde vorig jaar met zeventig medewerkers een omzet van 21 miljoen euro. Het bureau is gespecialiseerd in geotechnische en geofysische engineering en adviesdiensten voor de internationale olie- en gassector. Advances Gemechanics staat bekend om zijn vernieuwende ontwerpoplossingen.

Het Australische bureau wordt geïntegreerd in Fugro’s wereldomspannende praktijk van geoadvies, waardoor de in databanken opgeslagen kennis en vaardigheden van de experts aan elkaar gekoppeld worden.

Reageer op dit artikel