nieuws

Financieel directeur Batenburg vertrekt

bouwbreed

Financieel bestuurder Edwin Bosma van Batenburg Techniek treedt per direct terug. Dat maakte de technische dienstverlener vrijdag bekend. Hij zal de onderneming met ingang van 1 december verlaten, meldt het concern. Een “verschil van inzicht over de invulling van het te voeren beleid” wordt als oorzaak van het vertrek van de bestuurder gegeven. Topman Peter […]

Financieel bestuurder Edwin Bosma van Batenburg Techniek treedt per direct terug. Dat maakte de technische dienstverlener vrijdag bekend.

Hij zal de onderneming met ingang van 1 december verlaten, meldt het concern. Een “verschil van inzicht over de invulling van het te voeren beleid” wordt als oorzaak van het vertrek van de bestuurder gegeven. Topman Peter van der Linden neemt vooralsnog de taken van Bosma over, totdat een nieuwe financieel directeur is aangesteld. Bosma was sinds 1997 lid van de directie.

Batenburg Techniek boekte over de eerste zes maanden van dit jaar een verlies van 8,1 miljoen. Het concern werd in de rode cijfers gedrukt door het faillissement van installatiedochter Koldijk.

Reageer op dit artikel