nieuws

Consortium ontwerpt deltaplan Bangladesh

bouwbreed Premium

Een Nederlands-Bengaals consortium heeft de Europese aanbesteding gewonnen voor het opstellen van het Bangladesh Deltaplan 2100. Dit moet een samenhangend langetermijnplan worden om het hoofd te bieden aan de grote uitdagingen in Bangladesh op het gebied van waterbeheer. Het consortium, genaamd Bangladesh Dutch Delta Advisory Services (BanDuDeltAS), bestaat uit de bureaus Defacto Stedebouw, Twynstra Gudde, […]

Een Nederlands-Bengaals consortium heeft de Europese aanbesteding gewonnen voor het opstellen van het Bangladesh Deltaplan 2100. Dit moet een samenhangend langetermijnplan worden om het hoofd te bieden aan de grote uitdagingen in Bangladesh op het gebied van waterbeheer. Het consortium, genaamd Bangladesh Dutch Delta Advisory Services (BanDuDeltAS), bestaat uit de bureaus Defacto Stedebouw, Twynstra Gudde, Deltares, Ecorys, Mott MacDonald, Witteveen+Bos, Wageningen UR, IWM,Cegis en Unesco-IHE. De opdracht is goed voor 6 miljoen euro, de helft daarvan gaat naar de Nederlandse partners in het consortium, de andere helft naar de Bengaalse.

Reageer op dit artikel