nieuws

Cobouw top 50 in koninklijke sfeer

bouwbreed

Cobouw top 50 in koninklijke sfeer

Paleis Soestdijk vormde gisteren een sfeervol decor voor de presentatie van de Cobouw 50. Professor Henk Volberda hield tijdens de bijeenkomst een presentatie om het gesprek op gang te brengen over de noodzaak om te vernieuwen in de bouw.

Nieuwe wegen bewandelen kan samen met andere spelers. Niet helemaal toevallig, bleken die in ruime mate aanwezig. Bestuurders van ’s lands grotere bouwbedrijven mengden zich met vertegenwoordigers van onder meer de ingenieursbranche, architectuurbranche, banksector, wetenschap en het vakbondswezen.

Op de foto (van Peter van Mulken) Piet Alma van Vastbouw met naast zich zijn dochters. Hij ontvangt de Cobouw Award uit handen van Cobouw-hoofdredacteur Rogier Rijkers. Links de Cobouw Award winnaar van vorig jaar, Tom Bergmans van Hemubo. Rechts op de foto Edmond Verstraete, voorzitter van de sectorgroep Bouw van PwC.

Lees meer over de Cobouw 50: Top 50 van bouwers heeft zwaar jaar achter de rug

Vastbouw wint Cobouw Award

Henk Volberda: ‘Huilen helpt de bouw niet’

Reageer op dit artikel