nieuws

Cobouw 50 in koninklijke sfeer

bouwbreed Premium

Paleis Soestdijk als sfeervol decor voor de presentatie van de Cobouw 50. Professor Henk Volberda hield tijdens de bijeenkomst een presentatie om het gesprek op gang te brengen over de noodzaak tot vernieuwen in de bouw. Nieuwe wegen bewandelen kan samen met andere spelers. Niet helemaal toevallig, bleken die in ruime mate aanwezig. Bestuurders van […]

Paleis Soestdijk als sfeervol decor voor de presentatie van de Cobouw 50. Professor Henk Volberda hield tijdens de bijeenkomst een presentatie om het gesprek op gang te brengen over de noodzaak tot vernieuwen in de bouw. Nieuwe wegen bewandelen kan samen met andere spelers. Niet helemaal toevallig, bleken die in ruime mate aanwezig. Bestuurders van ’s lands grotere bouwbedrijven mengden zich met vertegenwoordigers van onder meer de ingenieursbranche, architectuur, banken, wetenschap en het vakbondswezen. Op de foto ontvangt Piet Alma van Vastbouw de Cobouw Award voor het best presterende familiebedrijf. Foto: Peter van Mulken

> pagina 5: fotoreportage

Reageer op dit artikel