nieuws

Co-Pay Bouw wint Innovatie Award

bouwbreed

Co-Pay Bouw heeft de VVCM/MaxCredible Innovatie Award 2013 gewonnen. De jury van de prijs voor innovaties op het gebied van credit management was vooral te spreken over de eenvoud van het systeem. Co-Pay Bouw biedt een bouwdepot aan waaruit alle bedrijven in de bouwketen betaald krijgen. Daarbij wordt gebruikgemaakt van een geblokkeerde bankrekening. Van deze […]

Co-Pay Bouw heeft de VVCM/MaxCredible Innovatie Award 2013 gewonnen. De jury van de prijs voor innovaties op het gebied van credit management was vooral te spreken over de eenvoud van het systeem. Co-Pay Bouw biedt een bouwdepot aan waaruit alle bedrijven in de bouwketen betaald krijgen. Daarbij wordt gebruikgemaakt van een geblokkeerde bankrekening. Van deze rekening kunnen alleen partijen worden betaald die zijn geaccepteerd door de opdrachtgever en hoofdaannemer van het project en alleen binnen de vrijgegeven bedragen. Co-Pay Bouw claimt dat de aanneemsom van een project minimaal 5 procent kan worden gereduceerd.

Reageer op dit artikel