nieuws

Burgerhout-producten klaar voor BIM

bouwbreed Premium

Fabrikant van onder meer rookgasafvoeren Burgerhout bevordert het ‘bimmen’. De fabrikant uit Assen heeft een groot deel van zijn productinformatie geschikt gemaakt voor verwerking in driedimensionale gebouwmodellen. Elk artikel heeft een eigen code. Gebruikers kunnen de driedimensionale beelden via www.burgerhout.nl gratis ophalen uit de online-catalogus van de producent. In de catalogus staan componenten voor rookgasafvoer, […]

Fabrikant van onder meer rookgasafvoeren Burgerhout bevordert het ‘bimmen’. De fabrikant uit Assen heeft een groot deel van zijn productinformatie geschikt gemaakt voor verwerking in driedimensionale gebouwmodellen. Elk artikel heeft een eigen code. Gebruikers kunnen de driedimensionale beelden via www.burgerhout.nl gratis ophalen uit de online-catalogus van de producent. In de catalogus staan componenten voor rookgasafvoer, luchttoevoer en luchtdistributie.

Reageer op dit artikel