nieuws

Boer zoekt beter zicht rendement panelen

bouwbreed Premium

De agrarische sector moet eerst goed onderzoeken of het te halen rendement de moeite waard is, alvorens opdracht te geven tot de plaatsing van zonnepanelen. Dat adviseert LTO Noord. Voldoende rendement is zeer wel mogelijk, maar sterk afhankelijk van de situatie per bedrijf, luidt de boodschap. LTO Noord Advies laat weten al meer dan duizend […]

De agrarische sector moet eerst goed onderzoeken of het te halen rendement de moeite waard is, alvorens opdracht te geven tot de plaatsing van zonnepanelen. Dat adviseert LTO Noord. Voldoende rendement is zeer wel mogelijk, maar sterk afhankelijk van de situatie per bedrijf, luidt de boodschap. LTO Noord Advies laat weten al meer dan duizend adviezen te hebben uitgebracht aan bedrijven die bijvoorbeeld overwogen om mee te doen aan het project Vraagbundeling Zonnepanelen van LTO Noord, LLTB en ZLTO. De verschillen in terugverdientijd blijken enorm.

Reageer op dit artikel