nieuws

Banne Binnen gaat 32 huizen ontwikkelen

bouwbreed Premium

Banne Binnen CV, een samenwerking tussen projectontwikkelaar AM en woningstichting Rochdale, ontwikkelt woningproject De Ankerplaats in het Banne-centrumgebied in Amsterdam-Noord.

Het project omvat 32 woningen met een tuin en komt op de voormalige locatie van winkelcentrum In de Banne. Veel winkels die in dit winkelcentrum zaten, zijn verhuisd naar het nieuwe wijk- en winkelcentrum aan het Bezaanjachtplein. Op de plek van het oude winkelcentrum komt naast woningbouw ook een brede school. De verkoopprijzen van de te bouwen woningen variëren naar verwachting van 205.000 tot 245.000 euro vrij op naam, inclusief de afkoop van de vijftig jaar durende erfpacht. De verkoop van De Ankerplaats begint begin 2014. BAM Woningbouw start in augustus 2014 met de bouw van het project.

Reageer op dit artikel