nieuws

Arcadis ruimt vuile bodems in VS op

bouwbreed Premium

Arcadis ruimt op luchtmachtbasis Tyndall in Florida voor 32 miljoen dollar (23,7 miljoen euro) vervuilde bodems op. De historie van het vliegveld gaat terug tot oorlogsjaar 1941, toen de Amerikanen militair de westkust verstrekte na de Japanse aanval op Pearl Harbor. Arcadis gaat aan de slag op een terrein van 11.740 hectare op het smalle […]

Arcadis ruimt op luchtmachtbasis Tyndall in Florida voor 32 miljoen dollar (23,7 miljoen euro) vervuilde bodems op. De historie van het vliegveld gaat terug tot oorlogsjaar 1941, toen de Amerikanen militair de westkust verstrekte na de Japanse aanval op Pearl Harbor. Arcadis gaat aan de slag op een terrein van 11.740 hectare op het smalle 29 kilometer lange schiereiland Panhandle. In een periode van zeven jaar moeten twintig locaties hersteld worden. Op sommige plaatsen bevinden zich restanten van munitie, andere plekken zijn vooral verontreinigd door brandstoffen. De werkzaamheden zullen een beter leefklimaat scheppen voor de drieduizend bewoners van de basis.

Reageer op dit artikel