nieuws

Voorgefabriceerde elementen vormen vloerverwarming

bouwbreed

Thermo Actief Benelux uit ‘t Harde levert een voorgefabriceerde vloerverwarming. De lussen vormen een compleet systeem voor onder meer de woon- en de slaapkamer. In het werk worden alleen nog de voedingsleidingen aangesloten.

De leverancier baseert het systeem op zijn TAB-Omega-profiel; een lichtgewicht stalen profiel met omegavormige uitsparingen voor de vloerlus. Het bedrijf noemt het systeem een uitkomst voor het leggen van vloerverwarming in seriematig grondgebonden woningen.

Volgens het nieuwe concept wordt de vloer opgemeten waarin de verwarming moet komen. In het bedrijf worden met de maten elementen gemaakt. Die worden op volgorde gemarkeerd en naar de locatie gebracht. De installateur kan die zelf leggen die aan de had van de planning en de bouwtekening. Thermo Actief Benelux levert er ook het benodigde gereedschap voor.

Het bedrijf is een zuster van Nathan Import/Export die de leidingen van Uponor verkoopt; materiaal wat in de elementen wordt gebruikt.

Reageer op dit artikel