nieuws

Viega levert opzetstuk om te betegelen

bouwbreed

Viega levert een betegelbaar opzetstuk voor inloopdouches. Het opzetstuk is een alternatief voor de kunststof of metalen roosters. Het laat de afvoer nagenoeg onzichtbaar en naadloos opgaan in de vloer. De afvoer van het water verloopt via een smalle ronde sleuf tussen de bovenkant van het inzetstuk en de vloerafwerking. De afvoer heeft een capaciteit […]

Viega levert een betegelbaar opzetstuk voor inloopdouches. Het opzetstuk is een alternatief voor de kunststof of metalen roosters. Het laat de afvoer nagenoeg onzichtbaar en naadloos opgaan in de vloer. De afvoer van het water verloopt via een smalle ronde sleuf tussen de bovenkant van het inzetstuk en de vloerafwerking. De afvoer heeft een capaciteit van 0,4 en 0,5 liter per seconde. Het betegelbare opzetstuk kan worden gecombineerd met alle afvoer-basisbehuizingen van de Viega Advantix-serie. Voor de afdichting van het opzetstuk adviseert Viega een combinatieafdichting of bitumen- of kunststofstroken.

Reageer op dit artikel