nieuws

Verkoop CBS-pand roept vragen op

bouwbreed Premium

De Rijksvastgoeddienst is met de grote uitverkoop begonnen. Een van de panden die het Rijk van de hand wil doen, is het voormalig CBS-kantoor in Leidschendam-Voorburg. De verkoop heeft de aandacht getrokken van zowel de landelijke als de lokale politiek. De gemeenteraad van Leidschendam-Voorburg wijst op eerdere toezeggingen om het verouderde kantoorpand om te bouwen […]

De Rijksvastgoeddienst is met de grote uitverkoop begonnen. Een van de panden die het Rijk van de hand wil doen, is het voormalig CBS-kantoor in Leidschendam-Voorburg. De verkoop heeft de aandacht getrokken van zowel de landelijke als de lokale politiek.

De gemeenteraad van Leidschendam-Voorburg wijst op eerdere toezeggingen om het verouderde kantoorpand om te bouwen tot sociale huurwoningen. VVD-kamerlid René van der Linde heeft vorige week Kamervragen gesteld aan minister Blok (wonen) over de verkoop, de leegstandskosten sinds 2008 en de mogelijke aanwezigheid van asbest.

Reageer op dit artikel