nieuws

Van Leeuwen herstelt luchtvaartmonument

bouwbreed Premium

Van Leeuwen Groep gaat in opdracht van Heijmans Restauratiewerken het monument voor de gevallen kameraden op Vliegbasis Soesterberg restaureren. Financiële details zijn niet bekendgemaakt. De Van Leeuwen Groep heeft de traptreden van het oudste monument van de militaire luchtvaart opnieuw gemetseld en met een, voor het monument speciaal gefabriceerde, prefab restauratiemortel gevoegd. De werkzaamheden worden […]

Van Leeuwen Groep gaat in opdracht van Heijmans Restauratiewerken het monument voor de gevallen kameraden op Vliegbasis Soesterberg restaureren. Financiële details zijn niet bekendgemaakt. De Van Leeuwen Groep heeft de traptreden van het oudste monument van de militaire luchtvaart opnieuw gemetseld en met een, voor het monument speciaal gefabriceerde, prefab restauratiemortel gevoegd. De werkzaamheden worden op 11 oktober afgerond. Heijmans werkt op het voormalige vliegveld aan het Defensiemuseum. De opdracht omvat zowel het ontwerp, nieuwbouw, onderhoud en financiering als het facilitaire beheer van het nieuwe Nationaal Militair Museum en het museumkwartier op de voormalige vliegbasis Soesterberg.

Reageer op dit artikel