nieuws

Railankers 
vernieuwd

bouwbreed

Tot in de vroege morgen plaatsen medewerkers van De Jong Betonboringen uit Wormerveer namens Strabag Rail Nederland nieuwe railankers voor nieuwe wissels. In opdracht van de RET worden in de herfstvakantie onder meer in Spijkenisse, complete wisselcomplexen vervangen. De oude railankers worden uitgeboord en de vrijgekomen sparingen worden zoveel mogelijk hergebruikt. “In minder dan 24 […]

Tot in de vroege morgen plaatsen medewerkers van De Jong Betonboringen uit Wormerveer namens Strabag Rail Nederland nieuwe railankers voor nieuwe wissels.

In opdracht van de RET worden in de herfstvakantie onder meer in Spijkenisse, complete wisselcomplexen vervangen. De oude railankers worden uitgeboord en de vrijgekomen sparingen worden zoveel mogelijk hergebruikt. “In minder dan 24 uur tijd”, legt algemeen directeur Gilbert Meurs van De Jong Betonboringen uit, “boren en plaatsen we 3300 railankers, terwijl de metro gewoon langs ons blijft rijden.”Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel