nieuws

Paspoort beschrijft duurzaamheid

bouwbreed Premium

Wienerberger sluit zich aan bij NLGreenlabel. Deze organisatie bevordert de aanleg van duurzame buitenruimtes en het gebruik van duurzame materialen en producten. Wienerberger brengt daarvoor zijn gebakken bestratingsmaterialen in. Royal Haskoning DHV beoordeelt de ecologische ‘voetafdruk’ van de producten, materialen en planten die in de buitenruimte worden gebruikt. De bevindingen staan in een ‘duurzaamheidspaspoort’. Eindgebruikers […]

Wienerberger sluit zich aan bij NLGreenlabel. Deze organisatie bevordert de aanleg van duurzame buitenruimtes en het gebruik van duurzame materialen en producten. Wienerberger brengt daarvoor zijn gebakken bestratingsmaterialen in. Royal Haskoning DHV beoordeelt de ecologische ‘voetafdruk’ van de producten, materialen en planten die in de buitenruimte worden gebruikt. De bevindingen staan in een ‘duurzaamheidspaspoort’. Eindgebruikers ontvangen dit paspoort bij aanschaf van materiaal of producten en krijgen zo direct inzicht in de duurzaamheid van het product.

Reageer op dit artikel