nieuws

Oktoberzon

bouwbreed Premium

In de herfstzon plaatsen medewerkers van Hegeman Bouwgroep Almelo prefab wanden voor de woningen in het Deltakwartier in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Hegeman ontwikkelt samen met corporatie Vivare en de bureaus 01-10 Architecten en Crepain Binst Architecten 115 appartementen. De oplevering is eind dit jaar. De verregaande samenwerking heeft zich al eerder bewezen in het […]

In de herfstzon plaatsen medewerkers van Hegeman Bouwgroep Almelo prefab wanden voor de woningen in het Deltakwartier in de Arnhemse wijk Presikhaaf.

Hegeman ontwikkelt samen met corporatie Vivare en de bureaus 01-10 Architecten en Crepain Binst Architecten 115 appartementen. De oplevering is eind dit jaar. De verregaande samenwerking heeft zich al eerder bewezen in het project De Blauwe Weide, dat ernaast ligt.Foto: APA/Sjef Prins

Reageer op dit artikel