nieuws

Nieuwe lamellenschijf gaat langer mee

bouwbreed Premium

Metabo levert een lamellenschijf voor zijn nieuwe platkopslijper. Deze Flexiamant Super Convex CER is bedoeld voor onder meer nauwe hoeken en vlakke U-profielen. De lamellen zijn bezet met keramische korrels die zichzelf scherp houden. De korrels zijn aan de rand naar boven afgerond. Daardoor kan de schijf volgens Metabo veel materiaal afnemen en gaat hij […]

Metabo levert een lamellenschijf voor zijn nieuwe platkopslijper. Deze Flexiamant Super Convex CER is bedoeld voor onder meer nauwe hoeken en vlakke U-profielen. De lamellen zijn bezet met keramische korrels die zichzelf scherp houden. De korrels zijn aan de rand naar boven afgerond. Daardoor kan de schijf volgens Metabo veel materiaal afnemen en gaat hij langer mee. De lamellen van samengeperst vlies zijn radiaal aangebracht en naar buiten afgerond.

Reageer op dit artikel