nieuws

Martens Bouwbedrijf bouwt gemeentehuis

bouwbreed

Martens Bouwbedrijf uit Lekkerkerk gaat het nieuwe raadhuis in Krimpen aan den IJssel ontwerpen, bouwen en onderhouden. Dat meldt Vastgoedmarkt. Financiële details zijn niet bekendgemaakt. Het te herontwikkelen gebouw krijgt een energieprestatiecoëfficiënt van nul. Het consortium dat bij het project is betrokken, bestaat naast Martens Bouwbedrijf uit Diederendirrix Architecten en Imtech. De gemeente heeft een […]

Martens Bouwbedrijf uit Lekkerkerk gaat het nieuwe raadhuis in Krimpen aan den IJssel ontwerpen, bouwen en onderhouden. Dat meldt Vastgoedmarkt. Financiële details zijn niet bekendgemaakt. Het te herontwikkelen gebouw krijgt een energieprestatiecoëfficiënt van nul. Het consortium dat bij het project is betrokken, bestaat naast Martens Bouwbedrijf uit Diederendirrix Architecten en Imtech.

De gemeente heeft een huurovereenkomst van twaalf jaar gesloten met Rabobank Krimpenerwaard, die ook zijn intrek neemt in het nieuwe pand. Het nieuwe raadhuis moet eind 2014 gereed zijn.

Reageer op dit artikel