nieuws

Jachttransportbedrijf Dockwise verkocht

bouwbreed Premium

Boskalis heeft de jachttransportdivisie van Dockwise voor 30 miljoen euro verkocht. De nieuwe eigenaar is het in Amsterdam gevestigde Sevenstar Yacht Transport. De kernactiviteit van diens nieuwe aanwinst, Dockwise Yacht Transport (DYT), is het trans-Atlantische vervoer van luxe-jachten tussen Florida, het Caribisch gebied en de Middellandse Zee. Deze activiteiten hebben voor Boskalis geen strategische waarde […]

Boskalis heeft de jachttransportdivisie van Dockwise voor 30 miljoen euro verkocht. De nieuwe eigenaar is het in Amsterdam gevestigde Sevenstar Yacht Transport. De kernactiviteit van diens nieuwe aanwinst, Dockwise Yacht Transport (DYT), is het trans-Atlantische vervoer van luxe-jachten tussen Florida, het Caribisch gebied en de Middellandse Zee. Deze activiteiten hebben voor Boskalis geen strategische waarde en sluiten niet aan bij de bestaande kernactiviteiten van de groep, zo geeft het concern als verklaring voor de verkoop. Sevenstar Yacht Transport krijgt met DYT ook diens twee speciale halfafzinkbare jachttransportschepen ingezet. De verkoop zal volgens Boskalis geen wezenlijke invloed hebben op het resultaat dit jaar.

Reageer op dit artikel