nieuws

ISSO past instructies noodverlichting aan

bouwbreed Premium

Installateursdenktank ISSO heeft de Europese norm voor veiligheidssymbolen opgenomen in de herziene versie van het Instructieboek Noodverlichting. NEN-EN-ISO 7010 normeert onder meer pictogrammen om vluchtroutes aan te duiden. De publicatie behandelt ook de wijzigingen in NEN-EN 1838. Voor Nederland betreffen die een hernummering van de artikelen die vanuit het Bouwbesluit zijn aangewezen en het niveau […]

Installateursdenktank ISSO heeft de Europese norm voor veiligheidssymbolen opgenomen in de herziene versie van het Instructieboek Noodverlichting. NEN-EN-ISO 7010 normeert onder meer pictogrammen om vluchtroutes aan te duiden. De publicatie behandelt ook de wijzigingen in NEN-EN 1838. Voor Nederland betreffen die een hernummering van de artikelen die vanuit het Bouwbesluit zijn aangewezen en het niveau van de antipaniekverlichting van 0,5 naar 1 lux.

Reageer op dit artikel