nieuws

Inspectie SZW beboet illegale verbouwers

bouwbreed Premium

De Inspectie SZW en de politie hebben deze week bij een controle bij de verbouwing van een kledingwinkel in Amsterdam negen illegaal tewerkgestelde werknemers aangetroffen. Tijdens deze actie werden op de bouwlocatie tachtig werknemers aangetroffen. Voor negen werknemers waren geen tewerkstellingsvergunningen afgegeven. De negen werknemers kwamen uit Marokko, Mexico, Bolivia, Colombia en Roemenië. Door het […]

De Inspectie SZW en de politie hebben deze week bij een controle bij de verbouwing van een kledingwinkel in Amsterdam negen illegaal tewerkgestelde werknemers aangetroffen.

Tijdens deze actie werden op de bouwlocatie tachtig werknemers aangetroffen. Voor negen werknemers waren geen tewerkstellingsvergunningen afgegeven.

De negen werknemers kwamen uit Marokko, Mexico, Bolivia, Colombia en Roemenië. Door het ontbreken van geldige tewerkstellingsvergunningen zal de Inspectie SZW een boeterapport opmaken tegen het betrokken kledingbedrijf, de aannemers en onderaannemers.

Reageer op dit artikel