nieuws

Heijmans ontwikkelt deel Kanaleneiland

bouwbreed

Heijmans heeft met Syntrus Achmea Real Estate and Finance, Rabobank Utrecht, de gemeente Utrecht en woningcorporatie Mitros overeenkomsten gesloten voor de ontwikkeling en bouw van het derde deel van Kanaleneiland Centrum in Utrecht. Het project omvat onder meer 86 woningen, 230 parkeerplaatsen en een wijkservicecentrum. Syntrus Achmea neemt vijftig woningen in portefeuille en Mitros neemt […]

Heijmans heeft met Syntrus Achmea Real Estate and Finance, Rabobank Utrecht, de gemeente Utrecht en woningcorporatie Mitros overeenkomsten gesloten voor de ontwikkeling en bouw van het derde deel van Kanaleneiland Centrum in Utrecht.

Het project omvat onder meer 86 woningen, 230 parkeerplaatsen en een wijkservicecentrum.

Syntrus Achmea neemt vijftig woningen in portefeuille en Mitros neemt 36 appartementen af. De gemeente Utrecht wordt eigenaar van het wijkservicecentrum.

De waarde van het project, dat naar verwachting eind 2015 wordt afgerond, is bijna 20 miljoen euro.

Reageer op dit artikel