nieuws

Heembouw verbouwt pand OM Rotterdam

bouwbreed

Heembouw verbouwt pand OM Rotterdam

Aannemer Heembouw gaat samen met interieurarchitectenbureau Concern de huisvesting van het Openbaar Ministerie (OM) in Rotterdam renoveren.

Heembouw en Concern zijn door de Rijksgebouwdienst en het OM  in de gunningsfase uit drie partijen gekozen. Financiële details van het design & build-contract zijn niet bekendgemaakt. De drie onderdelen van het OM worden onderbracht in twee gebouwen aan het Wilhelminahof met een totale  omvang van ruim 8000 vierkante meter.  De oplevering van de nieuw ingerichte panden moet oktober 2014 plaatsvinden. Het gebouw blijft tijdens de herhuisvesting gewoon in gebruik en de verbouwing zal in vier fasen worden aangepakt. Het project start januari 2014.

Reageer op dit artikel