nieuws

Grontmij doet studie voor verbreding A1

bouwbreed Premium

Advies- en ingenieursbureau Grontmij heeft van Rijkswaterstaat opdracht gekregen voor een studie naar de aanleg van een extra rijstrook op de zuidelijke rijbaan van de A1 tussen Bunschoten en Hoevelaken. In de studie stelt Grontmij het Ontwerp Tracébesluit, het Tracébesluit en de bijhorende plankaarten op. Grontmij ontwikkelt de juridische basisstukken zoals het Ontwerp Tracébesluit en […]

Advies- en ingenieursbureau Grontmij heeft van Rijkswaterstaat opdracht gekregen voor een studie naar de aanleg van een extra rijstrook op de zuidelijke rijbaan van de A1 tussen Bunschoten en Hoevelaken.

In de studie stelt Grontmij het Ontwerp Tracébesluit, het Tracébesluit en de bijhorende plankaarten op. Grontmij ontwikkelt de juridische basisstukken zoals het Ontwerp Tracébesluit en het Tracébesluit, inclusief de bijbehorende plankaarten om de verbreding mogelijk te maken. Ook voert Grontmij onderzoeken uit op het gebied van natuur, verkeersveiligheid, externe veiligheid en waterhuishouding.

Het traject tussen Amersfoort-Noord en Hoevelaken staat op de twintigste plaats in de filetopvijftig van 2012.

Reageer op dit artikel