nieuws

Eén hekwerk met twee aanzichten

bouwbreed

Mauriks Solutions heeft een eenvoudige manier gevonden om balustrades en hekwerken te verfraaien. Het bedrijf draait platte spijlen 45 graden en creëert zo motieven. Als je recht voor het hekwerk staat, kun je er doorheen kijken. Vanuit het zijaanzicht ontstaan gesloten designs. Hoe groter het gedraaide aandeel, hoe geslotener het uiterlijk van een balustrade. Zo […]

Mauriks Solutions heeft een eenvoudige manier gevonden om balustrades en hekwerken te verfraaien. Het bedrijf draait platte spijlen 45 graden en creëert zo motieven. Als je recht voor het hekwerk staat, kun je er doorheen kijken. Vanuit het zijaanzicht ontstaan gesloten designs. Hoe groter het gedraaide aandeel, hoe geslotener het uiterlijk van een balustrade. Zo kun je de hekwerken ook gebruiken om privacy te creëren, bijvoorbeeld voor balkons aan en drukke verkeersroute. De balustrades in de Double View-reeks voldoen aan de veiligheidsnormen. Ze zijn toepasbaar in elke omgeving.

Reageer op dit artikel