nieuws

Bouwer Slavenburg failliet verklaard

bouwbreed Premium

Slavenburg is woensdag failliet verklaard. Curator Paul Peters hoopt binnen anderhalve week meer te kunnen vertellen over de toekomst van het bedrijf. “Er zijn nogal wat kijkers, maar het is altijd afwachten of dat ook kopers worden.” De Zuid-Hollandse bouwer werd vorige week surseance van betaling verleend, nadat een liquiditeitsprobleem was ontstaan. Anonieme bronnen beweerden […]

Slavenburg is woensdag failliet verklaard. Curator Paul Peters hoopt binnen anderhalve week meer te kunnen vertellen over de toekomst van het bedrijf. “Er zijn nogal wat kijkers, maar het is altijd afwachten of dat ook kopers worden.” De Zuid-Hollandse bouwer werd vorige week surseance van betaling verleend, nadat een liquiditeitsprobleem was ontstaan. Anonieme bronnen beweerden tegenover deze krant dat de problemen van de bouwer met name veroorzaakt worden door het project Blaakhaven in Rotterdam. Het bedrijf boekte in 2012 een netto-omzet van 52,2 miljoen euro. Het bedrijfsresultaat kwam uit op 1,1 miljoen euro.

Grootaandeelhouder Silvester Slavenburg maakte vorige week woensdag een einde aan zijn leven.

Reageer op dit artikel