nieuws

Bewindvoerder wacht op nieuwe directeur Slavenburg

bouwbreed

Bewindvoerder Paul Peters van Slavenburg wil op korte termijn duidelijkheid hebben over de toekomst van het bouwconcern. Eerst moet echter een nieuwe directeur aangesteld worden.

Slavenburg werd afgelopen week surseance van betaling verleend. De bewindvoerder gaat samen met de executeur-testamentair op zoek naar iemand die tijdelijk de leiding van het bedrijf wil overnemen. “De eerste gesprekken zijn gaande”, zegt Peters vrijdag. Volgens hem wordt gesproken met personen die “al bij het bedrijf betrokken zijn of zijn geweest”. Zodra de nieuwe directeur is aangesteld gaat deze samen met de bewindvoerder “kijken of er een plan te maken is”.

Hoe dat plan er uit zou kunnen zien wilde Peters vrijdag, voor het ter perse gaan van deze krant, niet kwijt. “Daarover moeten we eerst in conclaaf.” Slavenburg zou in onderhandeling zijn over een overname door een andere partij, melden anonieme bronnen aan de krant. “Dat is mij ook ter ore gekomen”, reageert de bewindvoerder. Welke partijen bij deze gesprekken betrokken waren wil hij echter niet zeggen.

Reageer op dit artikel