nieuws

Bekisting spoorviaduct

bouwbreed Premium

Aangelijnde medewerkers van MNO Vervat werken bij Moordrecht aan de bekisting van een spoorviaduct voor een nieuwe aansluiting op de snelweg A20. In opdracht van ProRail in samenwerking met Rijkswaterstaat, de provincie Zuid-Holland en de gemeente Zuidplas krijgt de snelweg niet alleen een nieuwe aansluiting op de N456, maar zullen alle drie de spoorwegovergangen verdwijnen […]

Aangelijnde medewerkers van MNO Vervat werken bij Moordrecht aan de bekisting van een spoorviaduct voor een nieuwe aansluiting op de snelweg A20. In opdracht van ProRail in samenwerking met Rijkswaterstaat, de provincie Zuid-Holland en de gemeente Zuidplas krijgt de snelweg niet alleen een nieuwe aansluiting op de N456, maar zullen alle drie de spoorwegovergangen verdwijnen en komt er onder meer een tunnel voor langzaam verkeer.

Het project moet eind 2016 klaar zijn.Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel