nieuws

Zwembad en sporthal voor Almere Poort

bouwbreed Premium

In Almere Poort worden een zwembad en een sporthal gebouwd. Het gaat om een duurzaam complex dat in vergelijking met traditionele sportvoorzieningen 30 procent minder energie verbruikt. Volgend jaar begint de bouw en rond het einde van 2015 worden beide gebouwen geopend. Daartoe is een licentieovereenkomst gesloten tussen de gemeente en de vertegenwoordigers van de […]

In Almere Poort worden een zwembad en een sporthal gebouwd. Het gaat om een duurzaam complex dat in vergelijking met traditionele sportvoorzieningen 30 procent minder energie verbruikt. Volgend jaar begint de bouw en rond het einde van 2015 worden beide gebouwen geopend. Daartoe is een licentieovereenkomst gesloten tussen de gemeente en de vertegenwoordigers van de Koninklijke Nederlandse Zwembond. Het beleid van de gemeente Almere is erop gericht hoogwaardige sportaccommodaties binnen de gemeentegrenzen te realiseren. In dit geval gaat het om een multifunctionele sportvoorziening. Het complex wordt gebouwd nabij het trein- en busstation van Almere Poort. De bouw van het zwembad en de sporthal sluit aan bij de speerpunten uit het Almeerse sportbeleid.

Reageer op dit artikel