nieuws

Wilhelm beste leerbedrijf volgens Savantis

bouwbreed

Wilhelm beste leerbedrijf volgens Savantis

Schildersbedrijf Wilhelm uit Zaamslag is door Savantis uitgeroepen tot beste leerbedrijf van 2013. Wilhelm liet onder mer stukadoors- en spuitbedrijf R. Smaal uit Poortugal achter zich.

Volgens de jury krijgen leerlingen bij Wilhelm de mogelijkheid om te leren en ervaring op te doen. Bovendien heeft de directie “oog voor talent” en stimuleert zij jong en oud dat verder te ontwikkelen.

Tot beste praktijkopleider van het jaar werd Hans Scheffer van Gebr. van der Geest uit Enschede gekroond. De jury noemt hem “een bescheiden opleider en een rots in de branding voor zijn leerlingen”. Zowel Wilhelm als Hans Scheffer worden door Savantis voorgedragen voor de verkiezingen beste leerbedrijf en beste praktijkopleider van alle beroepsgroepen. Deze verkiezingen vinden begin volgend jaar plaats.

Reageer op dit artikel