nieuws

‘Very good’ voor renovatie

bouwbreed Premium

‘Very good’ voor renovatie

De duurzame renovatie van het eigen kantoor, bedrijfshallen en buitenterrein heeft Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling een Breeam-NL certificaat ‘very good’ opgeleverd.

De verbouwing van het uit 1978 stammende gebouw heeft daarmee een primeur, want niet eerder werd in Nederland de ‘very good’ voor een renovatie uitgereikt. “We willen hiermee een voorbeeld stellen”, aldus mede-eigenaar Herbert van der Heijden. “Voor nieuwbouw gebeurt het vaker, maar het kan dus ook bij renovatie. Het past perfect in onze ambitie om tot een duurzame aannemer uit te groeien.” Het plan om duurzaam te renoveren ontstond in 2011. In juli 2012 werd het vernieuwde kantoor in gebruik genomen. Na een jaar lang monitoren en meten van het energieverbruik werd het certificaat verleend.

Reageer op dit artikel