nieuws

Van Kessel realiseert blauwe sportvelden

bouwbreed

Volker Wessels-dochter Van Kessel Sport & Cultuurtechniek gaat drie duurzame sportvelden aanleggen in sportpark De Contreie in Oosterhout. Met de opdracht is een bedrag van 3 miljoen euro gemoeid. Voor de toplaag van de sportvelden zal Konwé Sporttop worden gebruikt. Dat is een speciaal door Gebr. Van Kessel ontwikkeld asfaltmengsel, dat bijzonder duurzaam is en […]

Volker Wessels-dochter Van Kessel Sport & Cultuurtechniek gaat drie duurzame sportvelden aanleggen in sportpark De Contreie in Oosterhout. Met de opdracht is een bedrag van 3 miljoen euro gemoeid.

Voor de toplaag van de sportvelden zal Konwé Sporttop worden gebruikt. Dat is een speciaal door Gebr. Van Kessel ontwikkeld asfaltmengsel, dat bijzonder duurzaam is en bovendien volledig recyclebaar. De fijne korrelopbouw van het materiaal zorgt na verwerking voor een zeer vlak speelveld, hetgeen ideaal is voor sportuitoefening. De velden krijgen een blauwe toplaag.

Reageer op dit artikel