nieuws

Uit de zon

bouwbreed Premium

De weergoden besloten na de bouwvak de zomer nog wat te verlengen. Dus moesten de bouwvakkers die de geveldelen in de nieuwe brede school Zuid in Didam plaatsen, zich met parasols beschermen tegen de zon. Aan de Kerkwijkweg bouwt WBC Bouwgroep uit Winterswijk met 24 onderaannemers aan de nieuwe basisschool, kinderopvang en sportaccommodatie. De uitvoering […]

De weergoden besloten na de bouwvak de zomer nog wat te verlengen. Dus moesten de bouwvakkers die de geveldelen in de nieuwe brede school Zuid in Didam plaatsen, zich met parasols beschermen tegen de zon. Aan de Kerkwijkweg bouwt WBC Bouwgroep uit Winterswijk met 24 onderaannemers aan de nieuwe basisschool, kinderopvang en sportaccommodatie. De uitvoering van het gebouw met een oppervlak van meer dan 4000 vierkante meter is gestart in juni 2012. De brede school Zuid wordt dit najaar opgeleverd.Foto: APA/Sjef Prins

Reageer op dit artikel