nieuws

Strabag sluit zich aan bij Bouwend Nederland

bouwbreed

De Nederlandse tak van het Oostenrijks-Duitse bouwconcern Strabag heeft zich aangesloten bij Bouwend Nederland. Dat heeft de brancheorganisatie gisteren bekendgemaakt. De bouwer, die wereldwijd actief is, telt ruim 70.000 werknemers en was afgelopen jaar goed voor een omzet bijna 14 miljard euro. In Nederland werkt de onderneming mee aan de aanleg van de A15 Maasvlakte-Vaanplein. […]

De Nederlandse tak van het Oostenrijks-Duitse bouwconcern Strabag heeft zich aangesloten bij Bouwend Nederland. Dat heeft de brancheorganisatie gisteren bekendgemaakt.

De bouwer, die wereldwijd actief is, telt ruim 70.000 werknemers en was afgelopen jaar goed voor een omzet bijna 14 miljard euro. In Nederland werkt de onderneming mee aan de aanleg van de A15 Maasvlakte-Vaanplein. Ook realiseert het bedrijf langs de Maas in Rotterdam de Verticale Stad, drie hooggeschakelde torens van 149 meter hoog.

Strabag is niet het eerste buitenlandse bedrijf dat zich aansluit bij Bouwend Nederland. Onder meer Züblin, Max Bögl en Cordeel gingen Strabag voor. Bouwend Nederland is zeer verheugd met het lidmaatschap van Strabag. “We zijn blij en trots.”

Reageer op dit artikel