nieuws

Sport en kunst

bouwbreed

De Belgische kunstenaar Jean Luc Moerman beschildert Sportcomplex Drieburcht. In vier weken tijd wordt zijn enorme kunstwerk ‘Hybrid Skin’ aangebracht op de buitenmuren. Het zwarte lijnenspel op de witte gevel is geïnspireerd op spieren, beweging en vrijheid. Het past daardoor heel goed bij het nieuwe sportcomplex in Tilburg-Noord waar sport, ontmoeting en ontspanning centraal staan.Foto: […]

De Belgische kunstenaar Jean Luc Moerman beschildert Sportcomplex Drieburcht. In vier weken tijd wordt zijn enorme kunstwerk ‘Hybrid Skin’ aangebracht op de buitenmuren. Het zwarte lijnenspel op de witte gevel is geïnspireerd op spieren, beweging en vrijheid. Het past daardoor heel goed bij het nieuwe sportcomplex in Tilburg-Noord waar sport, ontmoeting en ontspanning centraal staan.Foto: Dolph Cantrijn

Reageer op dit artikel