nieuws

Sloop na brand

bouwbreed Premium

In IJsselstein is Oskam begonnen met het slopen van een in juni door brand verwoest bedrijvencomplex aan de Zomerdijk. Kortsluiting in een meterkast veroorzaakte brand die tussen de plafonds door het gebouw trok. Terwijl de grote stukken mechanisch worden afgevoerd in containers, wordt met de hand een deel van het sloopafval gescheiden opgeslagen voor recycling. […]

In IJsselstein is Oskam begonnen met het slopen van een in juni door brand verwoest bedrijvencomplex aan de Zomerdijk. Kortsluiting in een meterkast veroorzaakte brand die tussen de plafonds door het gebouw trok.

Terwijl de grote stukken mechanisch worden afgevoerd in containers, wordt met de hand een deel van het sloopafval gescheiden opgeslagen voor recycling. Het is nog niet bekend wat op het terrein gebouwd gaat worden.Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel