nieuws

Opnieuw acties bij Van Wijnen Gorredijk

bouwbreed

Personeel van Van Wijnen in Gorredijk heeft gisteren opnieuw actiegevoerd voor een hogere ontslagvergoeding voor zestien werknemers die hun baan verliezen bij het bouwbedrijf. De bouwvakkers togen daarvoor samen met vakbondsbestuurders van FNV Bouw naar het kantoor van woningcorporatie Elkien in Heerenveen, een belangrijke opdrachtgever van Van Wijnen. Daar werd het personeel van de Elkien […]

Personeel van Van Wijnen in Gorredijk heeft gisteren opnieuw actiegevoerd voor een hogere ontslagvergoeding voor zestien werknemers die hun baan verliezen bij het bouwbedrijf.

De bouwvakkers togen daarvoor samen met vakbondsbestuurders van FNV Bouw naar het kantoor van woningcorporatie Elkien in Heerenveen, een belangrijke opdrachtgever van Van Wijnen.

Daar werd het personeel van de Elkien gevraagd om de strijd voor een beter sociaal plan te steunen.

“Elkien hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een belangrijke zakenpartner als Van Wijnen lapt maatschappelijk verantwoord werkgeverschap echter gewoon aan zijn laars”, aldus Helga Tienkamp van de vakbond.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels