nieuws

Minder overlast door graafwerk in Amsterdam

bouwbreed

Minder overlast door graafwerk in Amsterdam

Overlast door graafwerkzaamheden is in Amsterdam teruggedrongen door samenwerking tussen de gemeente en Public Space Management Services(PSMS).

 Dat maakt de gemeente Amsterdam bekend.  PSMS heeft een systeem ontwikkeld waarbij uniforme werkafspraken worden gemaakt tussen de wegbeheerders en de netbeheerders van de verschillende Amsterdamse stadsdelen.   Deze afspraken moeten er voor zorgen dat kaders en richtlijnen rond graafwerkzaamheden worden nageleefd zodat voetgangers, fietsers en automobilisten minder hinder ondervinden als de straat open ligt.  Het systeem wordt sinds 1 februari gebruikt als eerste fase van het project Uniforme Werkafspraken Wegbeheerders Amsterdam.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels